Feliz!

In every way a sustainable carpet

Feliz! is een tijdloos Dutch Design ontwikkeld en vormgegeven door Manon Juliette. De speciaal ontworpen techniek maakt het vloerkleed modulair wat verschillende duurzame voordelen oplevert op het gebied van productie, vorm en gebruik. Feliz! ( = geluk in het portugees ) vertegenwoordigt niet alleen een bijzonder product, het concept is gebaseerd op social design. Manon Juliette is een van de pioniers in deze stroming.

vloerkleed-wit-grijs-leer-manonjuliette
vloerkleed-wit-close-up-staal
FELIZ! WIT
Leren vloerkleed, hier in wit/grijs. In alle maten en vormen te bestellen.
INFORMATIE
Voor meer informatie en / of een prijsopgaaf: maak gebruik van het contactformulier onderaan de pagina. Of bel 06-14404611. We helpen u graag!

Feliz! is de winnaar van de Toon van Tuijl Design Award en onder andere genomineerd voor de Piet Bakker Prijs en Sanoma Award Best Living Product.

vloerkleed-rood-leer-manonjuliette
FELIZ! ROOD
Door de speciale techniek zijn de vloerkleden in allerlei vormen te leveren. Zoals hier in de vorm van een tulp. Deze kan naar gelieve rond gemaakt worden door de uitgespaarde stukken weer ertussen te schakelen. Zo kan je je vloerkleed naar eigen wens aanpassen of laten aanpassen.
INFORMATIE
Voor meer informatie en / of een prijsopgaaf: maak gebruik van het contactformulier onderaan de pagina. Of bel 06-14404611. We helpen u graag!
feliz! rond bruin
close-up feliz! rood
feliz! beige close-up
feliz! rond mocca met stoel

Contactformulier

15 + 12 =

info@manonjuliette.nl  |  06 14 40 46 11 

Pin It on Pinterest

Share This