De Dude

Van onderzetter tot vloerkleed

Met dit product geeft Manon Juliette jou als gebruiker de ruimte out of the box te denken en het kind in jezelf weer even wakker te maken ;-).  Want met de Dude kun je op een hele speelse manier je woning inrichten. Op tafel, in de badkamer of op het terras, de Dude voelt zich overal thuis.

dude original
dude banden
DUDE ORIGINAL

De Dude Original geeft stoere banden die niet meer de weg op kunnen een 2de leven.
Door de verschillende structuren en zwart – tinten van het materiaal krijgt de Dude echt karakter.

Dude Original is gemaakt van oude binnenbanden. De stoere zwart/grijze kleur en de structuur van binnenband, maken deze Dude een echte Original van gerecycled materiaal. Dude Original is het beste binnenshuis te gebruiken. Het is waterbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer.

dude pad donkergroen
dude camouflage
DUDE A-SYMETRISCH PAD
Met de Dude creëer je je eigen badmat. Hierdoor past hij altijd.
DUDE CAMOUFLAGE
Je kunt in plaats van 1 kleur ook meerdere kleuren toepassen. Hier is gebruik gemaakt van donkergroen – mos groen – grijs.

Dude Colour is gemaakt van recyclebaar materiaal. Door de toenemende vraag naar Dude in kleur, begon Manon Juliette een zoektocht naar een duurzaam materiaal, dat aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet als van de Dude Original. Het bijzondere van Dude Colour is, dat al het restmateriaal direct weer in het productieproces kan worden opgenomen. Geen afval dus en recyclebaar.

De Dude kan tegen een korting ingeruild worden voor een andere kleur. Hierdoor houden we het materiaal in ons eigen productieproces.

Want de Dude gaat heel lang mee. Dat is natuurlijk fantastisch, alleen…jouw stijl in je interieur verandert in de loop der tijd misschien nog wel eens. Dan is het ineens wat minder leuk dat de Dude zo onverwoestbaar is ;-).

win – win – win!

dude onderzetter
DUDE ALS ONDERZETTER

De Dude is er in verschillende kleuren. Met de DESIGN tool kan je je eigen Dude samenstellen. Je vindt hier naast de tool meer voorbeelden van de Dude: DESIGN tool.

Pin It on Pinterest

Share This